Bijna alle workshops duren ongeveer 3 uur, inclusief alle materiaal, onbeperkt koffie en thee, een koekje en wat lekkers (ter waarde van 7,50 per deelnemer) en veel gezelligheid. Maar je kunt natuurlijk ook lekker eten bij Silleke.

Lekkere lunch
Met wit brood, bruin brood, krentenbrood en suikerbrood. Verschillende soorten vleeswaren en kaas, maar ook zoet! Jam en chocolade/vruchtenhagel. Koffie en thee of een glas melk. Met lekkere soep uit de ketel! 

Prijs van de lekkere lunch: €15,00 per persoon (minimaal 6 personen)
De lunch kan afwijken bij 2 of 4 personen.

High tea
Onze High tea wordt gemaakt door Amber's Pastry en bestaat uit verschillende zoete hapjes! Met onder andere soesje met chocola/karamel, brownie,scone met jam en clotted cream, stukje friese suikerlat en fruit met chocola.
Maar er zijn natuurlijk ook hartige hapjes! Sandwich met zalm,sandwich met kipfilet en komkommer, wrap met carpaccio en soep. En natuurlijk koffie en thee! Prijs voor deze overheerlijke high tea: €20,00 per persoon. Prijs geldt voor een minimale deelname van 6 personen. Wil je met minder mensen een hightea bij je bijeenkomst? Dat kan! Informeer naar de prijzen. De hightea kan per seizoen variëren.

© 2011 - 2021 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel