Tekenlessen voor jongeren

Lijkt het je leuk om je tekenervaring een flinke “boost” te geven? Nóg mooiere tekeningen maken dan je al deed? Dan is de tekencursus bij Silleke echt iets voor jou! Iedereen vanaf (ongeveer) 12 jaar en volwassenen kunnen bij ons tekenlessen volgen. 

Je leert er een nieuwe manier van tekenen, beter kijken en veel nieuwe technieken. En jij leert echt hele mooie tekeningen maken. 

Tekenlessen zijn op verschillende momenten: dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagmiddag, vrijdagochtend en zaterdagochtend. 

Je kunt kiezen uit twee pakketten: tien lessen voor 175,00 of twintig lessen voor 330,00 (ipv 350,00). We werken met een strippenkaart, dus als je een keertje niet kunt, is de les ook niet verloren. 

Wil je je opgeven of wil je een proefles (15,00)? Bel 06-16959923 of mail naar info@silleke.nl

Tekenlessen bereikbaar voor iedereen

Wil je heel graag de tekenlessen volgen, maar is het lesgeld door omstandigheden teveel? Dan is Sam& er voor jou! Sam& is er voor alle kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in gezinnen met weinig geld. Ouders met weinig geld kunnen bij Sam& terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met leeftijdgenoten. Ook intermediairs (professionals) kunnen bij Sam& terecht voor het doen van een aanvraag. Kijk voor alle informatie op https://www.samenvoorallekinderen.nl

© 2011 - 2023 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel