workshops locatie02.jpg

Memo​ring (80cm!)
Bij deze workshop maak je een memobord (ring). De metalen ring heeft een grootte van 80 cm die je kunt omwikkelen in elke gewenste kleur. Je kunt hem compleet maken met bijvoorbeeld kleine paperbags, papierklemmen, eigengemaakte slinger, krijtbordjes en diverse andere accessoires. Je kunt de memo zowel ophangen als op de grond plaatsen.
De workshop duurt ongeveer 3 uur, inclusief alle materiaal, koffie, thee, wat lekkers en veel gezelligheid en kost € 35,00 per persoon. Opgeven kan op info@silleke.nl

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

 

nieuwe lijn.jpgetagere volwassenen.jpg

Workshop etagere schilderen.
In deze workshop krijgt iedereen een etagère die we gaan beschilderen. We hebben heel veel voorbeelden en na het kiezen gaan jullie deze met carbonpapier overzetten op het servies. Daarna gaan we ze stap voor stap inkleuren met verf en stiften. Echt iedereen kan het en het resultaat is prachtig. Na het zelf afbakken in de oven kun je je etagère gebruiken. Je kunt zelf je eigen stijl bepalen, bijvoorbeeld in het thema blond,  dikke dames, mooie teksten of in vrolijke dieren. Er is van alles mogelijk. Deze workshop kost € 35,00 per persoon. 
Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, wat lekkers erbij en gezelligheid.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

Nieuw bij Silleke! Workshop Eigen Ecosysteem maken

Tijdens deze workshop leer je hoe je een eigen ecosysteem maakt in een afgesloten flessentuin van 5 liter. In de pot zal een eigen ecosysteem ontstaan wanneer de pot afgesloten is. Daardoor is (bijna) geen onderhoud meer nodig en zullen de plantjes hun eigen weg vinden. Je gaat naar huis met een je eigen gemaakte ecosysteem. Inclusief al het materiaal, koffie, thee, een drankje en wat lekkers. Voor € 42,50 heb je al zo'n mooie flessentuin!

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

Workshop Schaduwportret op olifantenpoeppapier

In deze workshop maak je je eigen schaduwportret (of van iemand anders?) met markers in grijstinten op olifantenpoeppapier (ja, écht!).  Dit papier is gemaakt van geschept papier waar olifantenpoep in is verwerkt. De olifantenpoep komt gewoon van de dierentuin in Nederland. Je ziet de structuur goed zitten. Het papier is daardoor op geen enkele plek hetzelfde. Het is lekker dik, reukloos papier dus je kunt er mooi op tekenen en schilderen. Wat we van tevoren nodig hebben is een goede duidelijke foto van diegene die getekend gaat worden. Dan kunnen we die alvast voor je voorbereiden. Je gaat de tekening bewerken met verschillende markers en acrylverf. De kosten zijn € 45,00 per persoon. Inclusief al het materiaal, koffie, thee, een drankje en wat lekkers.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

dikkedameswc.jpg

kippen.jpg

Maak nu je eigen vrolijke schilderijen!
Dat is leuk! Een nieuwe schilderworkshop bij Silleke. En niet zo maar één! Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of zo maar. Je kunt kiezen uit vier verschillende. Twee gezellige dames, Vrolijke koe, Kop en Schotel en Tante Taart. Tijdens de workshop gaan we stap voor stap het schilderij opbouwen en kleuren mengen, dus onder begeleiding kan iedereen er iets moois van maken. We werken op een ruim formaat schildersdoek en met acrylverf. De kosten zijn € 32,50 per persoon. Dit is inclusief alle materiaal, koffie en thee. Wil je iets anders drinken, dat kan natuurlijk ook. Dat reken je dan gewoon aan het einde van de workshop af.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

bordjes.jpgNIEUW! Handlettering op je gebakservies met ontbijt! (Maar mag natuurlijk ook zonder)
Helemaal nieuw bij SIlleke zijn de gebaksbordjes met handlettering quotes. Je gaat maar liefst 6 gebaksbordjes beschilderen en beschrijven met mooie quotes. Met een heerlijk ontbijtje erbij! Je hebt dan een geweldige set in de kast staan om op feestelijke momenten te gebruiken. Deze workshop wordt gecombineerd met een heerlijk ontspannen momentje aan onze ontbijttafel. Geniet mee van een ontbijtje bij Silleke om daarna met deze leuke workshop van start te gaan. Je krijgt professionele begeleiding om zelf met mooie teksten aan de slag te gaan. Ook tekeningen kun je maken! Deze workshop die je op woensdag, donderdag- en vrijdagochtend kunt doen (van 9.00 uur tot ±12.00 uur), is inclusief alle materialen en natuurlijk een ontbijtje (broodje, croissantje, ham, kaas, yoghurt, jam, sapje, muffin en koffie/thee) en bedraagt € 37,50 per persoon. Zonder ontbijt kun je deze bordjes maken voor € 30,00. Heb je nog vragen, stel ze gerust: info@silleke.nl of bel 0616959923.

nieuwe lijn.jpg

puntensljper wit.jpgOriginele workshop Handlettering!krijtbord handlettering.jpg

Heb jij ook een favoriete spreuk, gezegde of quote? Dan heeft Silleke de workshop voor jou: handlettering! Wat wordt dat voor een workshop? Zodra je het plaatje ziet zie je meteen wat we gaan doen. Heerlijk tekenen met letters en experimenteren met teksten om uiteindelijk je favoriete zin super mooi met stift op een groot vel papier te zetten. En nu denk je misschien, ik kan helemaal niet mooi schrijven.... dat kan, maar iedereen gaat uiteindelijk met een groot vel papier naar huis wat meteen ingelijst kan worden! We geven je handvatten om te gaan experimenteren met verschillende handlettering technieken, methodes en stijlen, en we hebben veel voorbeelden van mooie lettertypes, zodat je vervolgens met je eigen ideeën aan de slag kan! Handlettering kun je al vanaf € 29,95 per persoon.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.


Naast onze "gewone" workshop Handlettering (met zwarte stift op papier), hebben we nu drie nieuwe varianten. Workshop Handlettering op zwart papier (met krijtstift), workshop Handlettering met krijtstift op hout en workshop Handlettering op een doek van 60 x 80 cm. Deze workshops beginnen met het ontwerpen (potloodschetsen) van de tekst. Daarna ga je deze uitvergroten op een groot (al dan niet gekleurd) vel papier, krijtbord danwel doek. De uitwerking vindt plaats met verschillende kleuren markers of krijtstiften. Al deze workshops duren tussen de 3 en 4 uur, met koffie/thee, fris en wat lekkers. Handlettering op zwart papier kost € 39,95 p.p. de workshop Handlettering met krijtstift op hout kost € 48,50 p.p. en de workshop op doek van 60 x 80 cm kost € 52,50 p.p. Graag opgeven op info@silleke.nl

nieuwe lijn.jpg

 

popart zww.jpgEen gezellige workshop bij Silleke! En heel erg geschikt voor een vrijgezellenfeest. Van te voren maken wij alle tekeningen op de verschillende doekjes, naar aanleiding van de ons toegestuurde foto. Het schilderen laten we aan jullie over. Iedereen kan het en het is superleuk om te doen!

Je schildert een Popart schilderij van bruid en bruidegom op verschillende canvas doekjes of paneeltjes mdf die bij elkaar één geheel vormen. Je werkt dus samen aan één of meerdere doekjes.

popart bruid en bruidegomkl.jpg

Er zijn drie varianten:

a: 9 doekjes van 24x30 cm (vormen samen een geheel van 90x70cm)
6 tot 9 deelnemers - € 29,95 per schilderij/doekje van 24x30 cm.

b: 12 doekjes van ongeveer 20x20 cm (vormen samen een geheel van 80x60cm)
10 tot 12 deelnemers - € 28,50 per schilderij/doekje van 20x20 cm.

c: 16 doekjes van 25x25 cm (vormen samen een geheel van 100x100cm)
13+ deelnemers - € 27,50 per schilderij/doekje van 25x25 cm.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg
rompertjes.jpgNieuw bij Silleke: een leuke babyshower!

Is je vriendin (hoog)zwanger en wil je haar met een paar vriendinnen verrassen? Bij Silleke kun je terecht voor een gezellige en creatieve babyshower. Wat gaan jullie doen? Je gaat elk een rompertje voor de aanstaande moeder zeefdrukken. Je maakt eerst een tekening die je op een rompertje wilt gaan drukken, dan brengen we deze over op een zeef. Met een speciale techniek maak je de zeef drukklaar en gaan we eerst op een stuk katoen oefenen. Is het proeflapje gelukt, dan druk je het geheel op een rompertje.

We versieren ons pand in stijl en hebben naast koffie en thee heerlijke babyshowerhapjes.Succes verzekerd! Een avond (of middag!) vol gezelligheid, inclusief alle materiaal voor € 34,50 per persoon.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

 

Maak een portret in PopArt

popartnieuw.jpg

Een hele leuke workshop voor een vrijgezellenfeest of ander uitje met vriendinnen, vrienden of collega's. Je gaat tijdens deze creatieve workshop een portret maken van jezelf (of wie je maar wilt) in PopArt. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben voor deze workshop schilderen. Iedereen kan het!
popart222.jpgWij helpen je! Als je voor deze workshop kiest, stuur je van te voren duidelijke foto's op. Wij maken dan vooraf de tekening op doek, zodat je meteen aan het schilderen kunt gaan. Deze workshop duurt ongeveer 3 tot 3,5 uur. Je zult versteld staan van het resultaat!
Kosten voor 1 portret op doek zijn € 32,50 per persoon. Dit is inclusief al het materiaal, koffie, thee en veel gezelligheid. Wil je meer portretten op een doek? Ook dat kan. Het doek is dan groter en de prijs wordt dan iets hoger. Hoe meer portretten je wilt maken, hoe duurder de workshop. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De workshop is in principe te boeken vanaf 6 personen. Kom je met minder mensen, dan hanteren we een ander tarief. Bel voor de mogelijkheden en tarieven.

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

theepot.jpg

theepotten.jpg

 

Theepot pimpen.
Papier-maché theepot van 26 cm hoog en 40 cm breed. We hebben de theepot als je wilt, al van een grondverflaag voorzien, zodat je meteen aan de slag kunt met allerlei mooie kleuren papier, acrylverf en servetten..  De workshop duurt ongeveer 3 uur, inclusief alle materiaal, koffie, thee, wat lekkers en veel gezelligheid en kost
€ 32,50 per persoon. Opgeven kan op info@silleke.nl

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

stofmemobord.jpg

Memobord 

Heb je ook zoveel foto’s in je kast liggen en weet je niet waar je ze moet laten? Dan is dit een leuke workshop. Ontwerp je eigen memobord. In deze workshop memobord maken ga je met allerlei leuke hippe stofjes, bloemetjes, kant, lint en vilt je je eigen memobord maken. Het memobord van 50/40 cm wordt gewatteerd en bekleed met stof. Daarna wordt het afgezet met lint waarachter je de foto’s kunt steken. We hebben heel veel verschillende stoffen, lintjes, kant en siernagels om er een eigen persoonlijke en creatieve draai aan te geven. Leuk voor jezelf, om kado te geven of voor bv. op de babykamer. We hebben allerlei soorten stofjes, dus of je nu van lekker bont, pip of juist rustig houdt, er is keus genoeg. 

Deze workshop memobord maken kost € 32,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee en lekkers. De workshop duurt een dikke 2 uur en is in principe te boeken vanaf 4 personen. Kom je met minder mensen, dan hanteren we een ander tarief. Bel voor de mogelijkheden en tarieven. 

Wil je blijven eten tijdens deze workshop? Kijk hier.

nieuwe lijn.jpg

 

poster zeefdrukken2.jpg

zeefdruk.jpgWorkshop Zeefdrukken bij Silleke!

Zeefdrukken is de techniek waarbij je inkt door een zeef wrijft – je kunt in één of meer lagen drukken, in principe op alles dat plat is. We gaan zeefdrukken op een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier. We gaan een zeefdruk maken in 1 kleur en en reproduceren deze op een stuk katoen. Na eventuele aanpassingen maken we een definitieve afbeelding op een katoenen tas en leren zo het principe van zeefdrukken. Alle materiaal ligt klaar (raamwerk, gaas, verf en eventuele tekeningen). Als je dit eenmaal gedaan hebt, ga je thuis vast met je eigen ontwerp aan de slag!

De workshop Zeefdrukken is leuk en leerzaam en kost inclusief eenvoudige lunch € 59,95. Wil je zeefdrukken? Laat het ons weten en maak een afspraak. Of vraag gerust naar de mogelijkheden. De workshop is in principe te boeken vanaf 6 personen. Kom je met minder mensen, dan hanteren we een ander tarief. Bel voor de mogelijkheden en tarieven.

 

 

 

nieuwe lijn.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.