Maak een portret in PopArt Een hele leuke workshop voor een vrijgezellenfeest of ander uitje met vriendinnen, vrienden of collega's. Je gaat tijdens deze creatieve workshop een portret maken van jezelf (of wie je maar wilt) in PopArt. Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben voor deze workshop schilderen. Iedereen kan het!

Wij helpen je! Als je voor deze workshop kiest, stuur je van te voren duidelijke foto's op. Wij maken dan vooraf de tekening op doek, zodat je meteen aan het schilderen kunt gaan. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Je zult versteld staan van het resultaat!
Kosten voor 1 portret op doek zijn € 42,50 per persoon. Dit is inclusief al het materiaal, koffie, thee en veel gezelligheid. Wil je meer portretten op één doek? Ook dat kan. Het doek is dan groter en de prijs wordt dan iets hoger. Hoe meer portretten je wilt maken, hoe duurder de workshop. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De workshop is in principe te boeken vanaf 6 personen. Kom je met minder mensen, dan hanteren we een ander tarief. Bel voor de mogelijkheden en tarieven.

Deze workshop kun je in principe in drie uur afronden. Dat betekent niet dat je na drie uur weg moet. Wil je je kunstwerk rustig afmaken, dan kan dat natuurlijk! Een half uurtje is uiteraard geen probleem. We begeleiden je naar een mooi eindresultaat.

© 2011 - 2024 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel