Silleke, ook creatief voor festivals en evenementen!

Voor zowel festivals als evenementen (binnen of buiten) kan Silleke voor grote groepen kinderen (en volwassenen) de volgende activiteiten voor u organiseren: reuzenbellenblaas, zeepgieten, vloeibare zeep maken, snoephuisjes maken, creatieve knutselbuttons maken met onze buttonmachine en kunstwerken maken met de bekende verfcentrifuge. Met gemak laten we 400 kinderen per dag lekker creatief bezig zijn met een korte doorlooptijd per activiteit. 

Reuzenbellenblaas
Met speciale ingredienten, kant en klaar materiaal en veel sop kunnen kinderen (maar ook volwassenen!) op evenementen hun fantasie en gedachten de vrije loop met onze reuzenbellenblaas. Als het weer gunstig is kan men met onze bellenblaas superbellen maken van wel 6 meter lang! Voor jong en oud is het een feest en het is ook altijd een drukbezochte activiteit.

prentjestent.jpg

Prentjestent
Een leuk aandenken als je op een festival bent geweest! Je zet een leuke hoed op, plakt een nepsnor op, zet een bril op en je gaat op de foto in onze prentjestent. De volgende dag haal je je foto van onze Facebookpagina! Een vrolijk intermezzo!

 

 

buttons.jpg

Buttons
Naast voorbedrukte buttons, die de kinderen zelf kunnen inkleuren, is er ook de mogeljkheid om zelf een button te ontwerpen. We hebben stiften genoeg om er iets moois van te maken. Eenmaal klaar met kleuren maken wij er een mooie button van. Maar je kunt natuurlijk ook een maken met bestaand foldermateriaal: knippen, kleuren, plakken. Laat je fantasie de vrije loop!
We hebben buttons met spelden, magneten en flessenopeners.

 

Verfcentrifugeverftekeningen.jpg
Herinnert u zich deze nog? Je druppelt enkele kleuren verf op een velletje papier, je laat de centrifuge draaien en voila! Je hebt een prachtig schilderij! Iedere keer is het weer een verrassing wat voor moois er uit onze verfcentriffuge tevoorschijn komt!

Zeepgieten
Op festivals en evenementen (zowel binnen als buiten) kunnen we kinderen vermaken met zeepgieten. Kinderen maken dan in korte tijd zelf 3 zeepjes naar keuze in verschillende kleuren. Tijdens het uitharden van de zeep is er de mogelijkheid om buttons te maken.

 

© 2011 - 2024 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel