Originele workshop Handlettering!

Heb jij ook een favoriete spreuk, gezegde of quote? Dan heeft Silleke de workshop voor jou: handlettering! Wat wordt dat voor een workshop? Lekker tekenen met letters en experimenteren met teksten om uiteindelijk je favoriete zin super mooi met stift op een groot vel papier te zetten. En nu denk je misschien, ik kan helemaal niet mooi schrijven.... dat kan, maar iedereen gaat uiteindelijk met een groot vel papier naar huis wat meteen ingelijst kan worden! We geven je handvatten om te gaan experimenteren met verschillende handlettering technieken, methodes en stijlen, en we hebben veel voorbeelden van mooie lettertypes, zodat je vervolgens met je eigen ideeën aan de slag kan! Handlettering kun je al vanaf € 42,50 per persoon.

Naast onze "gewone" workshop Handlettering (met zwarte stift op papier), hebben we nu drie nieuwe varianten. Workshop Handlettering op zwart papier (met krijtstift), workshop Handlettering met krijtstift op hout en workshop Handlettering op een doek van 60 x 80 cm. Deze workshops beginnen met het ontwerpen (potloodschetsen) van de tekst. Daarna ga je deze uitvergroten op een groot (al dan niet gekleurd) vel papier, krijtbord danwel doek. De uitwerking vindt plaats met verschillende kleuren markers of krijtstiften. Al deze workshops duren ongeveer 3 uur, met koffie/thee, fris en wat lekkers. Handlettering op zwart papier kost € 42,50 p.p. de workshop Handlettering met krijtstift op hout kost € 48,50 p.p. en dworkshop op doek van 60 x 80 cm kost € 52,50 p.p. Graag opgeven op info@silleke.nl

Deze workshop kun je in principe in drie uur afronden. Dat betekent niet dat je na drie uur weg moet. Wil je je kunstwerk rustig afmaken, dan kan dat natuurlijk! Een half uurtje is uiteraard geen probleem. We begeleiden je naar een mooi eindresultaat.

© 2011 - 2024 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel