Zakelijk tekenen

Creatief vergaderen? Tot de kern komen tijdens brainstormsessies? Echt resultaat boeken tijdens trainingen? Na onze workshop Zakelijk Tekenen boordevol informatie, voorbeelden en inspiratie ga je vol energie huiswaarts! En wil je alles heel graag in praktijk brengen!

Onder het motto "geen praatjes, maar plaatjes!" organiseert Jarig Straatsma bij Silleke weer de workshop Zakelijk Tekenen. In deze workshop ga je in 1 dagdeel leren hoe je met simpele tekeningen en symbolen snel informatie terugbrengt tot de kern. Zo kun je bijvoorbeeld notulen van een vergadering op een mooie manier presenteren. En het wordt er een stuk vrolijker van! Het is een effectieve manier van communiceren en op deze manier kun je beter de besproken stof onthouden. Je gaat zelf heel veel oefenen tijdens de workshop. En je hoeft echt geen tekenwonder te zijn! Iedereen kan het leren. Je krijgt heel veel tips om je tekeningen en symbolen duidelijk te maken. Je kunt na afloop van deze workshop een meeting, verslag of vergadering efficiënt presenteren en uitwerken met visuals en tekst.

Welke elementen zitten er in deze workshop?

• Basistekeningen: symbolen, mensen, gebeurtenissen en emoties tekenen, letters (op basis van je eigen handschrift)
• Tips en trucs voor het maken van duidelijke visuals
• Je leert waarom tekenen zo goed is voor de hersenen
• Oefenen met tekst en tekeningen
• Een praktijkopdracht

De workshop is bij Silleke, Museumplein 6, 9203 DD In Drachten. Maar kan ook incompany (vraag naar de voorwaarden)!
Inclusief: koffie en thee, al het materiaal, stiften, en een handout met tal van voorbeelden om direct mee aan de slag te kunnen
Investering: De workshop kost € 189,00 inclusief btw, materiaal en koffie en thee. Ook is er de mogelijkheid om er een borrelplank bij te bestellen.

Meer informatie via Jarig Straatsma, 0616959923. Of meld je hieronder meteen aan!

Opgeven voor een incompany training? Bel voor de mogelijkheden: 0616959923

Sorteer op
  • Zakelijk Tekenen
    Zakelijk Tekenen

    Onder het motto "geen praatjes, maar plaatjes!" organiseert Jarig Straatsma bij Silleke weer de workshop Zakelijk Tekenen. In deze workshop ga je in 1 dagdeel leren hoe je met simpele tekeningen en symbolen snel informatie…

    159,00
© 2011 - 2023 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel