Met de  workshop beroepen schilderen kun je je beroep eens van een hele andere kant bekijken. Doe deze activiteit samen met je collega’s en het komt gegarandeerd de sfeer op de werkvloer ook ten goede.

Zijn jullie een groep verpleegsters, stewardessen, leerkrachten of kappers? Neem een kwast in je hand en ontdek een nieuwe kant van je zelf en je beroep. Onder het schilderen genoeg tijd om bij te kletsen en te lachen. Het resultaat: teambuilding, gezelligheid en nieuwe kunstwerken voor aan de muur op de werkvloer. We tekenen van te voren alle beroepen zelf, dus je kunt je volledig concentreren op het schilderen.

Tijdens de workshop gaan we stap voor stap het schilderij opbouwen en kleuren mengen, dus onder begeleiding kan iedereen er iets moois van maken. We werken op een ruim formaat schildersdoek en met acrylverf. De kosten zijn per persoon € 46,00. De prijs is per persoon (bij zes personen). Kom je met minder deelnemers? Vraag naar de prijzen. Opgeven kan op info@silleke.nl. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, wat lekkers erbij en gezelligheid.

Deze workshop kun je in principe in drie uur afronden. Dat betekent niet dat je na drie uur weg moet. Wil je je kunstwerk rustig afmaken, dan kan dat natuurlijk! Een half uurtje is uiteraard geen probleem. We begeleiden je naar een mooi eindresultaat.

© 2011 - 2024 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel