Zakelijk tekenen

Creatief vergaderen? Tot de kern komen in brainstormsessies? Echt resultaat boeken tijdens trainingen? Na onze workshop Zakelijk Tekenen boordevol informatie, voorbeelden en inspiratie ga je vol energie huiswaarts! En wil je alles heel graag in praktijk brengen!

Onder het motto "geen praatjes, maar plaatjes!" organiseert Jarig Straatsma bij Silleke weer de workshop Zakelijk Tekenen. In deze workshop ga je in 1 dagdeel leren hoe je met simpele tekeningen en symbolen snel informatie terugbrengt tot de kern. Zo kun je bijvoorbeeld notulen van een vergadering op een mooie manier presenteren. En het wordt er een stuk vrolijker van! Het is een effectieve manier van communiceren en op deze manier kun je beter de besproken stof onthouden. Je gaat zelf heel veel oefenen tijdens de workshop. En je hoeft echt geen tekenwonder te zijn! Iedereen kan het leren. Je krijgt heel veel tips om je tekeningen en symbolen duidelijk te maken. We werken in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Wat kun je hiermee?

Je kunt na afloop van deze workshop een meeting, verslag of vergadering efficiënt presenteren en uitwerken met visuals en tekst.

Hoe ziet deze workshop er uit?

• We beginnen de workshop met waarom tekenen zo goed is voor de hersenen
• Basistekeningen: letters (op basis van je eigen handschrift), symbolen, mensen en emoties tekenen
• Tips en trucs voor het maken van duidelijke visuals
• Oefenen met tekst en tekeningen
• Een praktijkopdracht

De workshop is bij Silleke, Museumplein 6, 9203 DD In Drachten. Maar kan ook incompany (vraag naar de voorwaarden)!
Inclusief: koffie en thee, al het materiaal, stiften, en een handout met tal van voorbeelden om direct mee aan de slag te kunnen
Investering: De workshop kost € 159,00 inclusief btw en inclusief materiaal en koffie en thee..

Informatie via Jarig Straatsma, www.hettekenlokaal.nl of 0616959923. Of meld je hieronder meteen aan!

Opgeven voor een incompany training? Bel voor de mogelijkheden: 0616959923

Sorteer op
  • Zakelijk Tekenen oktober
    Zakelijk Tekenen oktober

    Onder het motto "geen praatjes, maar plaatjes!" organiseert Jarig Straatsma bij Silleke weer de workshop Zakelijk Tekenen. In deze workshop ga je in 1 dagdeel leren hoe je met simpele tekeningen en symbolen snel informatieā€¦

    159,00
Ā© 2011 - 2022 silleke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel